Kommentarer

Før / etter: Moderniser det ytre rommet til et tradisjonelt hus

Før / etter: Moderniser det ytre rommet til et tradisjonelt hus

Dette Vendée-huset viser den typiske arkitekturen i naturen i Loire-Atlantique med sine røde fliser, fargede skodder og en sentral del på ett plan. Selv om de var forelsket i sjarmen til bygningen, ønsket eierne å skape en interiør / utvendig kontrast ved å velge en terrasse med designånd. Målet deres? Se for deg to veldig distinkte mellomrom å hvile og ta måltidene dine utenfor mens du opprettholder en flytende sirkulasjon. For å utføre arbeidet deres, ba de landskapsbyrået Seven Garden, som visste hvordan de skulle gi dem råd og gjennomføre drømmeprosjektet.

Se for deg et prosjekt i harmoni med huset

før : Eierne av denne vakre boligen på Vendée-kysten har nettopp fullført den innvendige pynten til huset sitt, som de har renovert i sjøsiden. De ønsker nå å gjenoppbygge det ytre som ikke har hatt noen fordel ikke noe arbeid bortsett fra en enkel betongmasse. Sistnevnte grenser til huset og vil tjene som grunnlag for den fremtidige terrassen, som eierne har sett for seg som en designerkokong.

Anleggsgartnerne til byrået Seven Garden, spesialist på utendørs planlegging og design, tilbyr dem først en 3D-plan som skildrer fremtidens terrasse i mer virkelige forhold enn livsforhold! Når endringene er gjort, kan arbeidet endelig starte. I tråd med eiernes ønsker, kombinerer det nye uterommet moderne stil med en autentisk atmosfære.

Som en bro mellom fortid og nåtid, integreres terrassen perfekt med den tradisjonelle bygningen den gir et snev av modernitet til. Samarbeidspartnerne starter med å legge flislegging, som står på de samme piggene som komposittbelegget for ikke å skape forskjell i nivåer. I et andre trinn lages plantersene før de fullfører konstruksjonsarbeidet ved å installere kompositt treplater.

etter : Arbeidene varte under en måned, men endringene som er gjort er betydelige! Den nye terrassen tør en smart blanding av sammensatte treplanker og flislegging. Plassene er nå perfekt avgrenset, enten visuelt av materialene som er plassert på bakken eller takket være plantasjer og utemøbler. Designerne på Seven Garden har valgt store, lyse fliser til spisestuen, som har fordelen av å motstå flekker samtidig som de er enkle å vedlikeholde. Rundt rundt strir antracittfargede kompositt treplater ut til avslapningsområdet. Den lyse / mørke kontrasten mellom disse to materialene er ytterligere forsterket av integrasjonen av XXL planters, laget med betongblokker som deretter blir belagt og malt.

Vegetasjon spiller også en nøkkelrolle i å få innslag av farger som er essensielle for dette svart-hvitt settet: agapanthus, hundre år gamle oliventrær og bambus er de nye friskhetene som nå punkterer eksteriøret. Når det gjelder møblene, ble det valgt i veldig tradisjonelle linjer for å myke opp jordens og plantasjerens modernitet: de lysegrå og hvite stripene forsterker "sjøsiden" -atmosfæren og gir den siste touch til dette vakre huset. familie. Mer info på www.sevengarden.fr