Informasjon

Før / etter: DIY og gjenopprettingstips for montering av et 20m2 studio

Før / etter: DIY og gjenopprettingstips for montering av et 20m2 studio

Mange individer har verken tid eller ideer til å renovere interiøret og dekorere det oppdatert. Dette var tilfelle eieren av dette 20m2 studioet, hvis dekorasjon manglet sjel og personlighet! Den unge mannen ba om interiørdesignet byrå Mon Interior Sur Mesure, som spesialiserte seg i makeover av boarealer, for å forvandle sin lille leilighet til et vennlig sted som er lett å leve i hverdagen. Etter noen ukers arbeid har sistnevnte funnet en koselig og moderne atmosfære, som innbyr til deling og velvære kvelder! Overflate: 20m2. Byrå: My Custom Interior.

Før: et dårlig operert studio med store møbler

Som mange små boliger ble Benjamins atelier utnyttet dårlig: møblene, klumpete og altfor mange for en så liten overflate, tilstoppet stuen ved å hindre sirkulasjon. Stuen hadde to store sofaer, hvorav den ene var spesielt dårlig plassert på baksiden av rommet, mellom en vegg og en XXL-garderobe.

FØR: salongen var utstyrt med to store sofaer som tok mye plass!

Et annet stort problem, kontorområdet var veldig lite brukt og plassert halvveis mellom kjøkkenet og stuen, noe som gjorde det vanskelig å passere mellom de to mellomrommene.

FØR: de klumpete møblene rotet i stuen.

Målet: ombygge studioet, så bruk de tilgjengelige møblene så mye som mulig

Første trinn for dekoratørene til MISM-byrået, fjern unødvendige møbler: Målet er å omorganisere rommet ved å bruke mest mulig møbler som tilhører Benjamin, for å begrense merkostnadene. Skrivebordet / stolenheten forsvinner for å forstørre plassen i stuen og lette sirkulasjonen. Den mindre og mindre behagelige av de to sofaene blir også fjernet for å visuelt ventilere stuen og gi stolthet av plass til hjørnesofaen, nå flyttet nærmere vinduene. Skapet er installert på et mer passende sted, vendt mot hovedvinduet, og forblir tilgjengelig uten å hindre sirkulasjon i studio.

Gjør plass for DIY og resirkulert tilbehør i studio

Når det gjelder dekorasjon, hadde egentlig ingenting blitt gjort av eieren av det lille parisiske studioet. Sistnevnte så mer ut som en sovesal enn et sted å bo! Mellom uoverensstemmede møbler og fravær av tilbehør virket stuen kjedelig og oppmuntret ikke til deling og gemytt. Veggene ble helt nakne og møblene valgt uten koordinering representerte et veldig dårlig dekorativt valg… Kort sagt, dekorasjonen av stuen måtte gjennomgås i sin helhet. For å koordinere hele stuen og gi den et personlig preg, begynner dekoratørene med å etablere et stiltavle. Takket være dette trinnet kan Benjamin begynne å forestille seg hvordan den fremtidige dekorasjonen til studioet hans vil se ut! MISM-byrået velger alltid DIY og gjenvinningstilbehør, alltid av økonomiens interesse. Et nytt møbel på hjul er dermed laget for å måle, for å bli integrert foran kjøkkenet og for å fungere som en bar når Benjamin tar imot vennene sine. Det kan også brukes som en ekstra benkeplate etter dine behov ... Resten av tiden finner disse veldig praktiske bærbare møblene sin plass mellom de to vinduene, der det gamle skrivebordet tidligere var plassert, for å tjene som en konsoll. En LED-lysstrimmel er plassert like nedenfor for å skape en lyseffekt og gi teatraliteten til kjøkkenområdet.

ETTER: gjenvinningstilbehør er midt i blinken!

Et annet rekreativt triks som brukes av dekoratører for å matche garderoben til den nye studiodekorasjonen: pene strykeplater av eik og mahogny, som er kjøpt i store DIY-butikker, for å skape en stilig effekt med flere treskygger. Arkene påføres ganske enkelt ved hjelp av en klut og et strykejern. For å bringe veggene som er helt nakne tilbake til livet, tar de to dekorekspertene beslutningen om å fikse flere grønnsakskasser med et vintage-utseende som vil tjene som hyller og bokhyller!

ETTER: veggene blir levende igjen!

Fargerik og moderne mat

Kjøkkenområdet ga det blotte minimum: nesten ikke-eksisterende lagring, foreldede kokeplater, hvite laboratoriefliser ... De tidligere eierne hadde foretrukket enkelhet og førsteklasses tilbehør på bekostning av stil!

FØR: kjøkkenområdet tilbød det absolutte minimum.

Gå ut hvitt, legg til rette for påfuglblått på kjøkkenet! MISM-byrået velger i avtale med eieren for en maskulin og fargerik atmosfære. Den svartblå nyansen er valgt fra de mange nyanser som er tilgjengelig på Farrow & Ball for å bringe personlighet og karakter til rommet. Plaskingen av hvite fliser er blitt forvandlet til en bar murvegg som et loft. Elegante Ikea kjøkkenmøbler, som er plassert like nedenfor, farget i svart, erstatter det eneste skapet som tidligere var tilgjengelig. Varmeapparatet er nå gjemt bak en koordinert kasse, og eieren har til og med en hylle for å vise dekorative rammer og pyntegjenstander! Spesiell forsiktighet er tatt med belysningen for en hyggelig og koselig atmosfære etter mørkets frembrudd. Leiligheten har nå en mer moderne og personlig stil: eieren som nå føler seg hjemme ... hjemme.

ETTER: kjøkkenet endrer utseendet radikalt!