Kommentarer

Før / etter En ny personlighet for tradisjonell stil eksteriør

Før / etter En ny personlighet for tradisjonell stil eksteriør

Frankrike har det største bassenget med private bassenger i Europa, med 1,7 millioner private bassenger. Hvis franskmennene er forkjemper for alle kategorier i saken, er det ikke alltid det samme for utsmykningen av hagen, hvis estetikk noen ganger er forvirrende. Å ha et svømmebasseng er utvilsomt et "pluss" for din eiendom ... du må imidlertid vite hvordan du forbedrer det! Det er med dette i bakhodet at eierne av dette tradisjonelle huset påkalte byrået Les Nouveaux Paysagistes, etter å ha fullstendig gjenoppbygd det tradisjonelle huset sitt. De ønsket et basseng koordinert med sitt nye hjem, i tillegg til en hage som egnet seg for utendørs opphold. Noen få skisser og flere ukers arbeid gjorde slutt på dette tidligere kjedelige rommet: eksteriørene har tatt i bruk et nytt ansikt til glede for sine eiere! Globalt budsjett: € 43 000

Tilpass hagen

før : Når ekspertene fra LNP-byrået besøker denne Elsassiske eiendommen for første gang, er observasjonen klar: huset er helt gammeldags, hagen inviterer deg ikke til å slappe av og det omkringliggende rommet blir neglisjert. Et veldig skadet gjerde skiller landet fra gaten, mens den andre siden av hagen bokstavelig talt "blir spist" av de enorme hekkene til omkringliggende thuja. Det er ingen plass dedikert til måltider eller avslapning, mens konfigurasjonen av eksteriøret i stor grad etterlater den plassen som er nødvendig for å arrangere en koselig hage og integrere et svømmebasseng. Det siste er eierens store drøm, som gjerne vil kunne spise måltidene ute i sommersesongen, og nyte et åpent basseng for å nyte hagen fullt ut.



etter : Uttrykte ønsker, innvilget ønsker! Byrået Les Nouveaux Paysagistes, spesialisert på utvikling av hager og uterom, har sett for seg en design og vennlig hage, som helt overgår eiernes forventninger. Svømmebassenget, plassert i hjertet av det nye prosjektet, er nå stedets stjerne. Cedrene som grenser til huset ble revet av, og frigjorde full plass mens de fikk en følelse av renhet. I stedet forestilte Marie Eckenschwiller, designer med ansvar for nettstedet, en skillevegg sammensatt av lameller av rå tre, som gir et varmt og designmessig preg i hagen mens hun beskytter eierne mot nysgjerrige blikk. En treterrasse, alt for en fantastisk utsikt over svømmebassenget, forlenger nå karnappvinduet som skiller kjøkkenet fra uteserveringen. Svømmebassenget er omgitt av natursteinsplater, forlenget på langs for å tilby et avslapningsområde bestående av solstoler. En utendørs dusj og plantasjerer med veldig moderne linjer fullfører dette harmoniske settet, perfekt i tråd med den nye arkitektenes hus. Vellykket innsats! Mer info på www.nouveaux-paysagistes.fr